Mångsidiga takskjutportar med kvalitet

Med vår takskjutport Alpha får du både en snygg, kvalitativ, pålitlig och tålig port för alla miljöer. Alla funktioner, material och detaljer har valts och bearbetats noggrant för att ta fram en port som håller de höga krav vi eftersträvar och bör ha. Samtidigt kan den skräddarsys på alla möjliga vis för att passa just ditt behov, självklart utan att kompromissa med kvalitén och hållbarheten.

Prisförfrågan

Tekniska specifikationer

Kontakta oss

Lagersortiment

Bildgalleri

Dokument

Vi tillverkar porten efter dina önskemål

Skräddarsy takskjutportarna utefter dina krav och behov. Välj höjden, bredden och färgerna samt om fönster och/eller dörr önskar. Vid val av fönster kan du välja antal, storlek och placering. Vid val av dörr kan du även där göra olika val, exempelvis välja placering såsom bredvid eller i porten. I vårt bildgalleri kan du få inspiration från bland annat tidigare projekt.

Operator

T240

T400

T450

T500HF

Takskjutportar med fönster av modell Alpha

Takskjutport med fönster

Du kan välja att ha din port med eller utan fönster. Valmöjligheterna för fönster är oändligt många. Du kan välja antal, placering och storlek såsom bredd och höjd. Hur du väljer att placera och utforma dem är helt upp till dig och vi ger dig gärna tips och inspiration om så önskas.

Det finns flera anledningar till varför man vill ha inbyggda fönster i portarna. För en del är det bara en fråga om design medan andra vill ta till vara på ljusinsläppet. Det kan också vara bra för att se vilket utrymme som är upptaget, vad som görs eller vem som är på plats. Är det exempelvis en bilhandel det gäller så kan en helglasad port vara till fördel för både ljusinsläpp, design och insyn för eventuella kunder.

Takskjutport med dörr

Det finns även möjlighet att välja till en dörr till porten och anpassa den efter önskemål. Det går bra att placera dörren i porten och välja samma design för att få den att smälta in, om så önskas. Har porten exempelvis fönster i samma höjd som dörren så går det alltså bra att sätta in fönster i dörren för en genomgående design.

Det går också bra att sätta in en dörr i anslutning till porten om du vill ha en separat ingång. Ska du installera flera portar och ha lika många dörrar, fler eller färre, så går detta bra. Valmöjligheterna är otroligt många med vår port oavsett tillval. Prata med oss om du har en specifik idé eller önskan så kan vi se vad vi kan ordna.

Takskjutport med dörr och fönster

Takskjutport för garage

Takskjutportar är ett väldigt bra val av portar för olika typer av garage. Vår kundkrets är väldigt bred och innefattar företag, privatpersoner, kommuner och föreningar. Därmed har portarna installerats i alla möjliga miljöer för garage. Alphas mest populära port, ISO 40 mm, har en unik konstruktion som gör den värmeisolerande och ljudabsorberande, vilket breddar dess användningsområde ytterligare. Valen av design och material är dessutom oändliga vilket innebär att porten alltid kan vara perfekt konfigurerad för att möta dina önskemål.

Porten är gedigen, tålig och säker. Den går igenom olika intensiva och ständiga tester, för bland annat hållbarhet där den öppnas och stängs upp till 30000 gånger. Därefter utvärderas den av experter. Den är välisolerad samt är vind- och lufttät. Med Alpha takskjutport för garage har du en port du kan lita på i alla avseenden.Här kan du läsa fullständiga specifikationer om porten.

Är du intresserad av att installera en gedigen port till garaget?

Fyll i formuläret för en prisförfrågan så svarar vi dig så snart som möjligt. Har du frågor eller specifika önskemål är du välkommen att kontakta oss.

Användningsområden

Vår takskjutport är allsidig, kvalitativ och hållbar, vilket gör att den passar i många olika miljöer. I och med möjligheten att skräddarsy porten på många olika sätt så kan den användas för diverse typer av garage. Nedan listar vi exempel på vad porten kan användas till och som kunder tidigare beställt.

● Bilar
● Bussar
● Lastbilar
● Husbilar och husvagnar
● Utryckningsfordon
● Traktorer
● Liftar
● .. och andra typer av fordon och maskiner

Fördelaktiga miljöer för installation av takskjutportar:

● Privata garage
● Garage för företag, föreningar & kommuner
● Lokaler & fastigheter
● Stallmiljöer
● Tvätthallar
● Fabriker
● Lagerlokaler
● Verkstäder
● Bilhandel
● Gårdar m.m.

Takskjutportar i garage med dörrar