Takskjutport

Takskjutport från holländska Alpha Deuren är av ett resultat av den modernaste design och produktionsteknik som finns tillgänglig inom konceptet takskjutport. De är robusta och exceptionellt slitstarka.

Prisförfrågan

Tekniska specifikationer

Kontakta oss

Lagersortiment

Bildgalleri

Dokument

VARFÖR EN TAKSKJUTPORT?

  • Tillverkas helt måttbeställd i en mängd olika utföranden
  • Motorer och styrningar från Europas största och ledande tillverkare, Tyska GFA
  • Torsionsfjädrar dimensionerade för 30 000 öppningscykler
  • Utmärkt kombination av värmeisolering och ljudabsorption
  • Perfekt kombination av pris, prestanda och tillämpningsalternativ
  • Portarna är utformade i enlighet med och CE-märkta mot den gällande portstandarden EN13241.
  • Korta leveranstider och hög leveranssäkerhet
  • 2 års garanti

Wicket door

Operator

T240

T400

T450

T500HF

Takskjutport i Vara, Svenska kyrkan
FLEXIBILITET ÄR ALLT

Takskjutport ISO 40  är konstruerad och tillverkad med hjälp av den allra senaste tekniken. Finishen är robust och detaljerad vilket de inkapslade slutstyckena i metall eller aluminium, förstärkningsprofilerna och de anodiserade aluminiumprofilerna visar, något som inte kan ses från utsidan. Flexibilitet är allt vid tillverkningsprocessen. Det är en riktig mångsysslare som perfekt kombinerar pris, prestanda och tillämpningsalternativ.

Närbild på en av Alphas takskjutport

Takskjutport ISO 40 mm är Alphas mest populära port, en modern konstruktion som förenar utmärkt värmeisolering och ljudabsorberande egenskaper tack
vare sina mikroprofiler. Valen av design och material är oändliga, vilket innebär att porten alltid kan vara perfekt konfigurerad för att möta dina önskemål. Många typer av inbyggda fönster samt olika höjder och bredder ingår i ISO 40 mm-sortimentet, liksom 12 Alpha standard-RALfärger.

Takskjutport från Alpha

Takskjutportar från holländska Alpha Deuren är robusta och exceptionellt slitstarka. Genom att använda olika portsektionshöjder på panelerna kombinerat med olika höjder på topprofilen av naturanodiserad aluminum anpassas porthöjden optimalt till varje öppning. 

Alpha-produkterna är föremål för ständiga och intensiva hållbarhetsprov. Vid dessa tester öppnas och stängs prototyperna 30000 gånger, varefter de utvärderas av experter. Denna ständiga uppmärksamhet på kvalitet och säkerhet har burit frukt, och våra takskjutportar och deras fysiska egenskaper är helt EN13241-1-kompatibla och är integrerat TÜV Nord-certifierade.