Förstklassiga industriportar

Vi säljer svensktillverkade och måttbeställda portar

Prido erbjuder enastående portar som kombinerar säkerhet, stil och funktionalitet. Våra högkvalitativa portar, tillverkade av robusta & kvalitativa material, kommer att förvandla byggnaden till ett imponerande och tryggt inslag.
Med ett brett utbud av designalternativ och skräddarsydda lösningar, kan vi skapa den perfekta porten för att matcha din personliga smak och behov. Uppgradera din fastighet med Pridos portar och ge den funktionalitet, säkerhet och representativt utseende.

Prisförfrågan

Kontakta oss

Vårt sortiment

Vi är Prido – din pålitliga partner för portlösningar av högsta kvalitet. 

Vi erbjuder ett brett sortiment av portar som vi skräddarsyr efter dina behov. Våra måttbeställda vikportar, takskjutportar, ståldörrar, snabbrullportar och slagportar passar perfekt till både privata hem, företag och större fastigheter. Oavsett om det är för en industriell anläggning, ett lager eller din egen garageuppfart, så har vi den optimala porten för dig. Tillverkningen görs i vår egen fabrik i Västra Sverige och produkterna är av högsta kvalitet, byggda för att klara tuffa miljöer och hålla länge. Lita på Prido för portlösningar som kombinerar hållbarhet, funktionalitet och stil.

Vikporten

Våra vikportar erbjuder både funktionalitet och flexibilitet. En vikport är en port som öppnar sig genom att paneler viks samman och glider åt sidan. Du kan välja mellan manuell eller automatisk drift för att passa dina preferenser och behov.

Oavsett om det är för en garageinfart eller ett logistikcenter erbjuds du en säker och smidig lösning. Utforska valmöjligheterna och hitta den perfekta vikporten som passar din stil och ökar tillgängligheten till ditt utrymme.

Takskjutporten

Takskjutportar är ett bra val för smidiga och effektiva lösningar för att maximera utrymmet vid exempelvis entréer, lokaler och verkstäder. Med deras vertikala glidmekanism tar de minimalt med plats, vilket är idealiskt för områden med begränsat utrymme.

Våra takskjutportar erbjuder en sömlös kombination av stil och funktion. Tillverkade i högsta kvalitet med noggrant utvalda komponenter, är de byggda för att klara olika miljöer. Med en mängd designalternativ och skräddarsydda lösningar ger portarna ett imponerande och praktiskt tillskott till fastigheten. 

Slagporten

Slagportar är klassiska och tidlösa portlösningar som ger en elegant och imponerande entré. Dessa portar öppnas utåt och inåt och ger en traditionell och välkomnande känsla. Våra slagportar tillverkas med noggrant utvalda material av hög kvalitet för att säkerställa hållbarhet, motståndskraft och pålitlighet. De har också tekniska egenskaper som gör att de bland annat passar i olika krävande miljöer.

Med skräddarsydda alternativ för storlek, design och färg, kan du skapa en unik port som passar din personliga stil och behov. Välj Prido för slagportar som kombinerar estetik, säkerhet och funktionalitet.

Snabbrullporten

Snabbrullportar är moderna och praktiska portlösningar som ger snabb åtkomst till ditt utrymme. Deras vertikala öppningsmekanism med snabb rullning minimerar tiden för portens öppning och stängning. Våra snabbrullportar erbjuder en perfekt balans mellan hastighet, säkerhet och hållbarhet. Tillverkade med högsta kvalitet, är de byggda för att klara krävande miljöer och är försedda med funktioner och egenskaper för maximal säkerhet.

Med deras kompakta design och skräddarsydda alternativ för storlek och färg, ger Pridos snabbrullportar en smidig och effektiv lösning för att optimera tillgången till ditt utrymme. Uppgradera med Prido och få snabb och pålitlig portåtkomst.

Ståldörren

Ståldörrar är robusta och säkra portlösningar som kombinerar styrka med stil. Tillverkade av högkvalitativt stål, erbjuder våra ståldörrar överlägsen säkerhet och skydd. De är byggda för att motstå påfrestningar från väder, inbrott och andra yttre faktorer. Med olika designalternativ och skräddarsydda lösningar kan du anpassa din ståldörr för att passa din estetik och behov.

För omgående leverans finns dörrarna även i standardutförande. Våra ståldörrar är en långvarig investering som ger både trygghet och stil till ditt hem eller företag. Välj våra dörrar av högsta kvalitet och pålitlighet.

Prido erbjuder kvalitativa produkter och tjänster för en smidigare lösning

Välj en port eller dörr som du kan skräddarsy efter dina önskemål som även har flera viktiga klassificeringar, egenskaper och funktioner för att klara flera miljöer. Läs om den specifika produkten du är intresserad av för fullständig information. Vi erbjuder flera andra tjänster för dig som behöver hjälp med exempelvis montage eller någon typ av service. Vi är därmed med dig för en tryggare, enklare och smidigare affär om detta önskas! 

Du är välkommen att prata med oss för rådgivning eller allmänna frågor.