Slagport garage | Svensktillverkade

Vår slagport till garage är tillverkad utifrån vår mest sålda vikport som heter Ecolid. Våra garageslagportar är tillverkade i vår egen fabrik här i Sverige. Den tillverkas helt måttanpassad och både material och konstruktion är noga utvalt och framställt för lång hållbarhet.

Prisförfrågan

Tekniska specifikationer

Kontakta oss

Lagersortiment

Bildgalleri

Dokument

Vad du får med Ecolid slagport garage

Slagporten till garage tillverkar vi måttbeställd och max karmyttermått är 2490 x 2490 mm. Dörrarna kan öppnas 90 grader med lättanvända och automatiska uppställningsbeslag. Det följer med karmskruv och i karmen sitter monterade justerhylsor. Kraftigt återfjädrande trycke ingår och nedtill finns en släplist som tätning mot golv. Garageregel för hänglåsning finns på sidobladen och i dörrbladet finns det låshus med hakregel.

Produktfilm: Ecolid

Produktfilm: PriDrive

Montageintroduktion

Ecolid före montering

Våra slagportar till garage har blivit långtidstestade för 1 miljon öppningar, detta enligt EN13241. Garageslagportarna är CE-märkta enligt Europastandarden EN13241 för portar. Porten är klass 3 vattentät enligt EN12425. För fler specifikationer och klassificeringar läs här.

Nertill finns en släplist som tätning mot golvet av EPDM-gummi vilket är åldersbeständigt. Rostskyddet är i toppklass och ramarna till fönstren kommer med bruten köldbrygga (som leder kyla och värme).

Trots att vår slagport till garage är solid går monteringen snabbt och enkel till. Dessutom så är perioderna mellan servicetillfällena långa med cirka 36 månader. Det är en längre tid än vad som är vanligt inom branschen vilket visar på hur bra kvalitén på garageslagportarna är.

Vi och våra samarbetspartners erbjuder självklart hjälp med montage, underhållsservice och även akutservice om olyckan skulle vara framme. Tack vare väl utvalda, kvalitativa och slitstarka material så är garageslagporten i princip helt underhållningsfri. Därmed kan vi alltså lämna 7 års garanti på slagportarna till garage.

Tillval för garageslagport med och utan karm

Förutom att du kan måttbeställa slagporten till garaget så finns det även tillval för att ytterligare anpassa den efter dina önskemål.

Slagport till garage kan du beställa med eller utan karm. Tillvalen och utförandet varierar därför. Är det någon funktion, del eller annat du funderar över så tveka inte att fråga oss.

Några exempel på tillval kan vara fönster, cylinderlås från in- och/eller utsida, öppningsbara dörrar in- eller utgående samt inbyggd gångdörr.

Fullständig information om vår garageslagport finns att läsa här.

Ecolid slagport garage

Köp din måttbeställda och svensktillverkade garageslagport hos oss. Vi har i över 40 år tillverkat och sålt välgjorda industriportar till nöjda kunder. Genom att samla all produktion och utveckling ihop med våra breda kunskaper så har vi på så sätt skapat en unik konkurrenskraft, både kostnads- och kvalitetsmässigt.