Förrådsdörr

Vår förrådsdörr är tillverkad utifrån vår vikport Ecolidporten vilket också är Sveriges mest sålda vikport. Förrådsdörren är utvecklad och tillverkad i Sverige med en design och finish av högsta kvalité. De tillverkas måttanpassade efter dina önskemål och i flera utföranden. För omgående leverans kan dörren också beställas i standardutförande.

Prisförfrågan

Kontakta oss

Lagersortiment

Bildgalleri

Dokument

Vad som ingår med vår förrådsdörr och leveranser

Monteringen av förrådsdörr är enkel och går snabbt eftersom karmskruv ingår och de monterade justerhylsorna som finns på karmen. Som standard ingår kraftigt återfjädrande trycke, bakkantssäkring samt justerbart säkerhetsutbleck. Vi har snabba leveranstider och alltid hög leveranssäkerhet av dörren. Behöver dörren inte måttbeställas så finns ett standardutförande av dörren för omgående leverans direkt till dig.

förrådsdörr beskrivning

Kvalité och teknisk fakta

Med vår förrådsdörr får du 7 års garanti och kräver ytterst lite underhåll.

Förrådsdörren har ett rostskydd i toppklass, är CE-märkt enligt Europastandarden (EN14351-1) och har inbrottsskyddsklassificering RC2 (enl EN1627).

Dessutom har dörren även lufttäthetsklass 4 (enl EN12207). Aluminiumkarmen är vridstyv med integrerade spår för tätningslister och i karmen finns en bruten köldbrygga.

I jämförelse med andra förrådsdörrar i stålramskonstruktion så har vår dörr ca 40 % bättre u-värde (värdet av hur bra isolering en förrådsdörr har).

Pridos förrådsdörr

Med Pridos förrådsdörr får du en gedigen, säker och kvalitativ dörr.

Egenskaperna uppfyller flera kravspecifikationer som många har för en förrådsdörr – såsom säkerhet, material, tålighet, tätning, smidig installation, möjlighet till måttanpassning, enkelt underhåll.

Det finns flera färgalternativ att välja mellan för att dörren ska passa in med resten av byggnaden. Vi säljer och tillverkar dörren till både privatpersoner och företag.

För fullständiga specifikationer, färgkartor och annat så kan du läsa det här.

Prido

Vi har över 40 års branscherfarenhet av svensktillverkade och välgjorda portar.

Därför kan vi ge upp till hela 7 års garanti på våra produkter.

Vi tillverkar produkterna i vår egna fabrik och är er närmsta kundkontakt, utan mellanhänder, för att se till att du som kund blir helt nöjd.

förrådsdörr svart